Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Naturopplevelser

Helgeland har en meget vakker natur. Med flere hundre øyer så har du sjansen til å oppleve en unik del av Norge. Fra Brygga på Dønna kan du ta bil, sykkel eller båt for å oppleve denne unike naturen.  

Brygga ligger tett ved sjøkanten i en fjord som normalt er rik på fisk og der det er gode muligheter til fangst bare minutter etter at du har kastet ut snøret.

Fjorden og fjellene rundt har et rikt fugleliv der det mest fasinerende er at man kan sitte på terrassen og studere havørna når den tar fisk og bringer maten til ungene i reirene.

Naturopplevelser

Naturopplevelser

 

Prøv å ta turen til Herøy med sitt flate landskap og alle de småøyene som omkranser denne øya. Dønna er nå landfast med Herøy og du kan oppleve denne unike Helgelandsperlen bare en 30 minutters biltur fra Brygga.

Dønna er i seg selv en opplevelse, her kan du bestige Dønnamannen, eller du kan oppleve det øya Dønna har å by på, valget er ditt.

Utforsk Dønna, Herøy og det som er det typiske Helgeland, naturopplevelsene er mange!

 

Share on Facebook

Logg inn