Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Enkeltrom

Brygga tilbyr også enkeltrom for deg som har lyst på det helt enkle, eller det mest eksklusive.

Vi har to separate rom på Naustet hvor det ikke er kjøkken, med felles bad. Dette er det rimeligste og enkleste alternativet for deg som bare vil ha et sted å bo en natt, da det somsagt ikke er kokemuligheter på disse to rommene.
På hvert av rommene er det to separate senger.

I 2014 ble Skipperstua ferdig, hvor vi også har to rom. Dette er de to nyeste og mest eksklusive rommene. Her våkner man opp til bølgene som velter over stenene like under og ørna som vaier i vinden like utenfor vinduet i et fantastisk landskap.
Her har man også muligheten til å disponere det nymoderne kjøkkenet vi har laget i forbindelse med større arrangement som ligger i samme bygning.

Mer informasjon finner du ved å trykke på de ulike rommene i menyen under "Enkeltrom".


Naustet - Babord

Babord rommet i Naustet har 1 rom med dobbeltseng. Rommet Babord har felles bad med rommet Styrbord. Det er ikke TV eller kokemuligheter dersom man velger en “rimeligere løsning” ved å leie rom på Naustet. Rommet er egnet dersom man er 2 og kun ønsker rimelig overnatting på Brygga. Tilgang til fellesområdet er inkludert.


Naustet - Styrbord

Styrbord rommet i Naustet har 1 rom med 2 enkeltsenger. Rommet Styrbord har felles bad med rommet Babord. Det er ikke TV eller kokemuligheter dersom man velger en “rimeligere løsning” ved å leie rom på Naustet. Rommet er egnet dersom man er 2 og kun ønsker rimelig overnatting på Brygga. Tilgang til fellesområdet er inkludert.

Share on Facebook

Logg inn