Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktiviteter

Når du leier Brygga kan det være aktuelt å legge inn noen aktiviteter utenom det vanlige.

 

Stampen

"Stampen" er det naturlige samlingspunkt enten det er sommer eller vinter. Det mange liker aller best med Brygga er mulighet til et forfriskende bad i Stampen.
Her kan du bade i fersk- eller saltvann på opptil 40 grader hele året. Etter 5-6 timers fyring med ved, oppnår badevannet denne temperaturen uansett årstid.
Ett bad i Stampen sammen med 7-8 gode venner en mørk kveld i mange minusgrader vinterstid eller i lyse sommernetter er en god opplevelse som du husker lenge. Har du badet i sjøen i februar?

Grillhuset

Grillhuset er ett naturlig samlingspunkt dersom det er litt kaldt å sitte ute om kvelden. Her kan du ta med kollegaer og venner å grille eller dere kan sitte rundt bålet og bare la praten gå.
Fisking.
Det er normalt godt med fisk i fjorden og det er slett ikke nøye å leie båt for å kunne få seg et godt fiskemåltid når du kommer til brygga.

Dykking

Mange kommer til Brygga for å dyrke sin lidenskap.

Man skal ikke dra langt fra Brygga før man kan finne havets delikatesse Kamskjell på havbunnen. Det er noe å varte opp med som forrett i grillkroken.

Gåtur i området

Hvis du ikke ønsker å foreta de store utfluktene er en gåtur i området omkring Brygga selvsagt mulig. I området kan man bevege seg fritt med tilgang til natur med fjellpartier, myr, eng og fiskevann der det er mulig å få tillatelse til fiske ørret og ferskvannsrøye.

Fjellturer

Svært mange som kommer til Brygga drar på topptur på Dønnamannen. Med sine 852 meter kan dette være stor nok utfordring og en flott opplevelse med utsikt over hele Helgelandskysten.

Likedan er turen opp på fjellkjeden "De Syv Søstre" en fantastisk opplevelse og utfordring for mange besøkende på Brygga. Toppene ligger på ca. 1000 meters høyde. Å bestige en eller 2 tinder kan være mer enn nok for mange og selv det vil ta en god dag.
Turen over fjorden med ferga, en liten sykkeltur og en tindebestigning kan gi minner for livet. Bildet med utsikt er tatt 1. juni 2013 og opplevelsen kommer jeg til å leve lenge på.

Andre utflukter

I samarbeid med lokale aktører kan vi skreddersy ett spennende aktivitetstilbud på land eller sjø. Det kan være en busstur på Dønna med besøk av Dønnes kirke, tur på Dønnesfjellet, bestigning av Dønnamannen, fisketur, kajakkturer, tur til øyene omkring Dønna med motorbåt/seilbåt, dykking, eller sea- rafting er noen av de aktivitetene vi på det varmeste kan anbefale.

Jakt og fiske

Dønna er rik på jakt og fiskemuligheter. Båt kan leies selv om du ikke trenger det da fisken som regel står tett like utenfor flytebryggene våre. Fjorden er også rik på krabber når høsten setter inn.
Dønna er spesielt kjent for sin hare og rådyrjakt. Brygga er ett godt utgangspunkt for sentrale jaktområder og ett ideelt sted å samle jaktgjengen på etter endt tur i skog og mark. Da er det godt med ett varmt stampbad og noe forfriskende å drikke.
Har du andre ønsker om aktiviteter så kontakt oss om dette så skal vi hjelpe deg.

Share on Facebook

Logg inn