Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kaia

Navnet fordi denne leiligheten ligger nærmest kaia der større båter kan legge til.

Leiligheten ligger møt vest i hovedbyggets 1.etasje og er på 55 kvadratmeter med 9 senger. Leiligheten er beregnet å benytte sammen med konferanserommet, Sundet, og har derfor ekstra mange soverom på bekostning av stue. Leiligheten kan likevel benyttes separat dersom man er mange som kun ønsker overnatting.

Her er en kjøkkenkrok med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysemulighet, WC og bad med dusj. På kjøkkenet finnes rikelig med bestikk og service som er tenkt benyttet dersom man skal ha «fest» i Sundet. I leiligheten er det 4 soverom. Ett med tre enkeltsenger. To med dobbel underkøya og enkel overkøye samt ett soverom med en enkel køyeseng med plass for 2. Dyner og puter i alle senger.

Det er spisebord med plass til 8, men har ikke egen stuekrok som øvrige leiligheter. Direkte utgang mot kaien med egen sittegruppe gjør at man om sommeren benytter kaia som "stue". Med 5 meters avstand til sjøkanten og 10 meter til vestvendt flytebrygga gjør den perfekt for deg som vil ta en morgendukkert i det friske helgelandshavet.

Leilighet: Kaia

Leilighet: Kaia

Share on Facebook

Logg inn