Velkommen til Brygga på Helgeland!
Skal du på ferie på Helgeland, rorbuferie, arrangere kurs, konferanse, blåtur, slektstreff, eller skal du på sykkeltur sammen med gode venner eller familie, ja da er dette stedet for deg!
Leiligheter og rom
Det er i dag 6 leiligheter og 2 utleierom tilknyttet Brygga. Disse leies ut separat, eller i kombinasjon dersom det er flere som er på ferie på Helgeland og vil besøke oss på samme tid.
Naturopplevelser
Brygga ligger tett ved sjøkanten i en fjord som normalt er rik på fisk og der det er gode muligheter til fangst bare minutter etter at du har kastet ut snøret. Fjorden og fjellene rundt har et rikt fugleliv der det mest fasinerende er at man kan sitte på terrassen og studere havørna når den tar fisk og bringer maten til ungene i reirene.
Uteområde
På uteområdet har vi prøvd å dekke de fleste ønsker for aktiviteter ro og rekreasjon. Rundt brygga er uteareal med brygger, terrasser og utemøbler som kan benyttes. Her er en liten beskrivelse av hva som ellers finnes.
Aktiviteter
Mange kommer til Brygga for å dyrke sin lidenskap. Man skal ikke dra langt fra Brygga før man kan finne havets delikatesse Kamskjell på havbunnen. Det er noe å varte opp med som forrett i grillkroken.

Meget fint beliggende i rolige omgivelser på østsiden av Dønna på Helgeland ligger Brygga.

Skal du på ferie på Helgeland er dette stedet for deg!

Brygga består i dag av hovedbygning med 5 leiligheter på 50 -60 kvadratmeter og Naustet med 1 leilighet på 40 kvadratmeter pluss hems og 2 enkle rom. I hovedbygget finnes konferanserom for inntil 50 personer. På området ligger også Rorbua som kan benyttes til konferanserom for inntil 20 personer og er spesielt godt egnet til festlige anledninger i ekte "rorbumiljø". På uteområdet finnes eget Grillhus, utepeis og badestamp.

Skal du på ferie på Helgeland, rorbuferie, arrangere kurs, konferanse, blåtur, slekts-treff, eller skal på sykkeltur på Helgeland sammen med gode venner og familie, ja da er dette stedet for deg. Med sin beliggenhet, bare 25 minutters fergetur og 10 minutters biltur fra Sandnessjøen er det lett å komme seg til Brygga. Brygga er derfor godt egnet som overnatting desom du skal på øyhopping på Helgeland.

Brygga ligger i et område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Her vil du se havørn hver dag. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden kan du leie båt. På anlegget finnes sløyerom der du selv kan gjøre fangsten middagsklar. I samarbeid med lokalt cateringsselskap tilbyr vi kurs og konferansegjester frokost, lunsj og middagsservering på bestilling.

Dyr er dessverre ikke tillatt hos oss.


Galleri av Brygga på Dønna