Dønnamannen

Navnet fordi denne leiligheten ligger nærmest og har best utsikt mot vest og den velkjente fjellprofilen av Dønnamannen. Skal du på fjelltur på Dønnamannen kan du se målet fra leiligheten. Å ta turen opp på nesen på Dønnamannen er en av de mest spektakulære toppturene du kan ta på Helgelandskysten.

Leiligheten ligger i hovedbyggets 2. etasje og er på 60 kvm, med plass til 6 personer. 2 terasser gir deg panoramautsikt der vi nesten kan garantere at du får se havørn på kloss hold.

Her er kjøkkenkrok med komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Stua er koselig innredet og har utgang direkte ut mot sørvendt terrasse ut mot sjøen. Herfra kan du se havørn og se mot den kjente fjellformasjonen Dønnamannen som vises i flott profil når været er bra. I tillegg har denne leiligheten en egen terrasse mot vest der du kan nyte solnedgangen på fine sommerkvelder. I stua er det salong-gruppe og spisestue.

I denne leiligheten er det 2 soverom, ett med dobbeltseng nede og køyeseng over og ett med bred seng 120 cm i tillegg til køyeseng. Dyner og puter i alle senger. Ekstrasenger kan settes inn. Stort bad med dusj og WC. Gratis trådløs internettilgang.